Lediga jobb

Eventuella spontanansökningar ställs till Erik Jonsson

Vitec Finans & Försäkring söker Systemutvecklare

Vitecs Affärsområde Finans & Försäkring erbjuder avancerad programvara för professionella ekonomiska rådgivare, men också pedagogiska lösningar för konsumenter. De flesta känner till och har använt konsumentverkets budgetkalkyl, storbankernas bolånekalkyler och beräkningsmotorer på MinPension.

Vi behöver nu förstärka vårt utvecklarteam i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram nya produkter och vidareutveckla de befintliga. Dessutom ledning av mindre kundprojekt, från första möte till leverans. Som systemutvecklare jobbar man nära kunder, produktledare, designers och verksamhetskonsulter med målet att utveckla framtidens programvaror till stöd för privatekonomiska kalkyler.

Vårt arbetssätt är agilt, med en hög grad av självbestämmande. Utveckling sker i Java, GWT, HTML5/CSS/JavaScript, TFS, Jenkins, Selenium och SonarQube.

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom datateknik/programmering eller motsvarande kunskaper och flera års erfarenhet av utveckling av programvara, gärna med inriktning mot bank och försäkring. Det är meriterande om du arbetat med projektledning eller har erfarenhet av arbetssätt inom den finansiella sektorn.

Du brinner för programutveckling som helhet och lägger stor vikt vid kvalitet. Bland dina starka sidor märks särskilt förmåga till förtroendefullt samarbete med såväl kunder som arbetskamrater.

Ställ din ansökan till jobb@vitec.se. Vänta inte till sista ansökningsdagen – som är den 28 oktober – eftersom vi löpande går igenom och behandlar inkomna ansökningar. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.