Lediga jobb

Eventuella spontanansökningar ställs till Erik Jonsson

Vitec söker Systemutvecklare

Vitec är ett nordiskt programvarubolag. Vi utvecklar och levererar verksamhetskritiska programvaror för branschunika behov. Bland våra kunder finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker och försäkringsbolag, hälsoföretag, bildelshandlare, energibolag och avfallshanteringsföretag. Koncernen har 490 medarbetare och omsatte 618 Mkr år 2015. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm..

För mer information se: http://www.vitecsoftware.com/Maklare/

Vi behöver förstärka vår utvecklingsavdelning med dig som är intresserad av att bygga produkter, detta med Microsofts senaste tekniker.

Rollen är allsidig och du kommer att jobba med allt från arkitektur och databasdesign till utformning av gränssnitt. Vi använder agila arbetsmetoder och har hög grad av självbestämmande i teamet.

Du kommer jobba med att:
- Ta fram nya produkter
- Vidareutveckla våra befintliga produkter 
- Bygga smarta och användarvänliga funktioner

 Vi utvecklar våra produkter med tekniker som:
-          .NET, C#
-          TypeScript
-          HTML5
-          MS SQL Server
-          Elasticsearch
-          RabbitMQ 

Exempel på produkter som teamet jobbar med:

Vitec Express – ett CRM- och affärssystem för fastighetsmäklare som hanterar både kunder och de bostäder som mäklaren har till salu.

Vitec Connect – ett API där externa utvecklare kan läsa och skriva data till Express.

Vitec Beslutsstöd – en BI-plattform där man kan se statistik över mäklarnas affärer på individ-/kontors- och kedjenivå.

Läs mer om våra produkter: http://www.vitec.se/Maklare/Produkter/

Utvecklingsmöjligheter:
För dig som vill arbeta med en modern produktplattform är Vitec organisationen för dig. Du kommer att samarbeta med produktledare och designers och vara med om att utveckla framtidens affärssystem.

Vi söker dig som:
Brinner för att arbeta med en modern produktplattform. För att lyckas i denna roll bör du vara noggrann och lägga stor vikt vid kvalitet. Vidare bör du vara självgående och ha förmågan att själv strukturera ditt arbete och driva processer i mål.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Ansökan: jobb.maklarsystem@vitec.se  märk din ansökan ”Systemutvecklare”
Sista ansökningsdag: 2017-01-31

Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vitec Finans & Försäkring söker Systemutvecklare

Vitecs Affärsområde Finans & Försäkring erbjuder avancerad programvara för professionella ekonomiska rådgivare, men också pedagogiska lösningar för konsumenter. De flesta känner till och har använt konsumentverkets budgetkalkyl, storbankernas bolånekalkyler och beräkningsmotorer på MinPension.

Vi behöver nu förstärka vårt utvecklarteam i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram nya produkter och vidareutveckla de befintliga. Dessutom ledning av mindre kundprojekt, från första möte till leverans. Som systemutvecklare jobbar man nära kunder, produktledare, designers och verksamhetskonsulter med målet att utveckla framtidens programvaror till stöd för privatekonomiska kalkyler.

Vårt arbetssätt är agilt, med en hög grad av självbestämmande. Utveckling sker i Java, GWT, HTML5/CSS/JavaScript, TFS, Jenkins, Selenium och SonarQube.

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom datateknik/programmering eller motsvarande kunskaper och flera års erfarenhet av utveckling av programvara, gärna med inriktning mot bank och försäkring. Det är meriterande om du arbetat med projektledning eller har erfarenhet av arbetssätt inom den finansiella sektorn.

Du brinner för programutveckling som helhet och lägger stor vikt vid kvalitet. Bland dina starka sidor märks särskilt förmåga till förtroendefullt samarbete med såväl kunder som arbetskamrater.

Ställ din ansökan till jobb@vitec.se. Vänta inte till sista ansökningsdagen – som är den 28 oktober – eftersom vi löpande går igenom och behandlar inkomna ansökningar. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.